MERA JUL PÅ JOBBET.


PÅ JOBBET.

Underbart härligt att få göra de man älskar och längtar efter. Skapa dekorera och inreda de är verkligen de jag SKA jobba med.
Dag 5 av 7 på Florabuketten idag.. Här några av veckans grupper.


VÅRENS GARDINER MITT I SNÖYRAN.

De snöar och blåser för fullt utanför fönstret och jag har fått bilder på några av vårens gardiner från företagets leverantör fondaco. Underbara mönster och färger måste jag säga, man blir sällan besviken så nu kan jag inte låta bli att drömma mig bort och fantisera om hur de är i vår hur jag ska ta företaget vidare i början på nästa år. Lill killen börjar på dagis och tänk att de redan gått ett år snart sen jag slutade i butikslokalen. Herrre gud de går alldeles för fort. Nu funderars de hur jag ska driva företaget på för vis. Det finns många önskningar och idéer men de ska funka och vara lönsamma lösningar. Men nog om de, det visar sig vad som händer och får jag som jag vill kommer de bli riktigt bra.. Företaget varvat med annat jobb.
Gardiner va de ja, vårens! Här kommer några bilder på några gobitar... Mer kommer eftersom och vad jag förstått kan jag beställa hem dem genast eller i alla fall så fort deras hemsida uppdaterats med alla nyheter vilket är runt jul.
 
Trevlig kväll alla!
 

RSS 2.0