FORMEX - TRADEMAN.


FORMEX - ON INTERIÖR.


FORMEX - CULT DESIGN.


OM DE IBLAND...

Är väldigt mycket lika bilder vid vissa inlägg så beror de på att min mobil tydligen gillar att dubblera dem när inläggen publiceras. Men vid datorn sen så redigerar jag bort dem igen. Men tills jag är i närheten av en så får ni stå ut med att se lite många lika bilder då och då.


CULT DESIGN PUMPAR.

Ny pump till diskbänken eller handfatet kanske? Alltid kul att piffa lite så här i väntan på våren. Här är några varianter som finns i butiken.


FORMEX.

Vilken dag, så mycket intryck och inspiration precis som vanligt.. massor verkligen massor med bilder tagna. Både från butikens leverantörer och från andra ställen. Så nu har jag att gå igenom.. Börjar med en smyg titt från Miljögården.


GARDINER TILL VÅREN.

I början på ett nytt år, efter alla julsaker är bortplockade och man bara väntar på våren så blir i alla fall jag alltid sugen på lite nya saker när man ska piffa där hemma. Fondaco butikens gardinleverantör har som vanligt många nyheter så här inför våren. Paneler, öljetter, knytbandslängder, hissgardiner m.m. Senare i veckan ska det beställa av dem och jag har redan många som har hört av sig och beställt sina favoriter för leverans. Någon fler som är sugna och vill köpa några? I så fall är det bara att höra av er. Eftersom det går på halvfart i butiken kommer jag inte ha hem ett lager att ha i butiken utan ni får beställa av mig och jag tar hem i stället.

Paneler 2 pack 219:-
Öljett knytband veckband och kanallängder 2 pack 398:-
Hissgardiner 100 120 140 cm 249:- 269:- 298:-
Kappor 198:-

Klicka HÄR för att komma till fondaco.Foto:Fondaco.KÄRLEK TILL VÄSKOR.

Har suttit och spanat på leverantörernas shoppar idag.. Oj vilka guld gruvor det finns.
Vem har inte en förkärlek till väskor? säkert inte alla men jag är en av dem där
som gärna har en eller fem att välja mellan.
Hittade dem här gobitarna på miljögården... Oj oj oj. Underbara! Vill ha!
Speciellt den i mitten den bara ropar mitt namn. Någon fler som känner sig sugen?
Dem går att beställa hem.Foto:Miljögården.

TAVLOR OCH LAMPOR.

Idag har jag haft många kunder som frågat efter och kikat på tavlorna som finns kvar i butiken.
Samma gäller lampor.. Kan det vara något i luften kanske.
Och eftersom jag vet att bland annat Miljögården har mååånga många gobitar när de gäller både
tavlorna och lamporna så kommer det ett smakprov på vad som går att beställas hem från dem.
Någon som är sugen på något? Hör av er i så fall. (Samma gäller priser)

Foto:Miljögården.

REA REA REA.

I stället för veckans vara så kommer vi köra rea i butiken på utvalda varor.
50% rabatt!
Bland annat gäller de på vissa gardiner alla julsaker och väggord.

Välkommen in och fynda!


DET TAR EMOT.. MEN SÅ HÄR KOMMER DET BLI FRAMÖVER.

Där är mycket som snurrar för butiks ägarinnan just nu. De käraste hon har finns där hemma och är en liten pojke på 10 veckor. Hon slits mellan att göra de hon älskar, driva BlomsterDesign och att vara hemma och vara mamma på heltid. Både och fungerar inte och valet hamnar självklart på våran lille Theo. Att missa hans första år för att jag tillbringar all tid i butiken, den tiden kommer aldrig igen och även om de gör ont och är svårt att besluta så är han självklart mycket viktigare. Just nu är det heller ingen ide att ha någon annan som har butiken öppen åt mig. Alldeles för lugn tid på året så det är inte värt dem kostnaderna. Så för tillfället är butiken öppen endast på Fredagar 10-18 och Lördagar 10-14 och då hittar ni mig här. Hur länge det kommer vara så kan jag inte svara på. Om jag kommer ha butiken kvar? Svar nej om någon vill ta över så kommer jag sluta. Dock inte med företaget för det finns många andra planer för de här framöver. Jag kommer ta åt mig blomster uppdrag ändå, begravnings binderi.. brudbuketter och andra beställningar från er som önskar även när jag är hemma med vår lille gosse. Så tveka inte att höra av er. Idag är också sista dagen butiken är med i EuroFlorist. Så efter idag kan jag inte skicka några order eller ta emot några heller inte lösa in blomster present kort från EuroFlorist. Bud inom Österbybruk går dock i den mån de finns blommor i butiken. Presenter och inredning kommer de finnas så länge jag har öppet.

Hoppas ni har överseende och förstår detta. De tar som sagt emot men jag prioriterar min familj framför butiken. Ni som är sugna på att handla är hjärtligt välkomna in när jag har öppet. Och är de något tveka inte att höra av er. Hoppas vi ses!

SÅ HÄR SKÖTER DU OM DINA TULPANER.

Nu när tulpan tiden är igång vill man självklart njuta och ha sina blommor fina så länge som möjlig.
Här får ni lite tips för att just sköta om dem på bästa sätt:

  1. Skär av ca 1 cm av stjälkarna med en vass kniv medan tulpanerna fortfarande ligger i sitt emballage.
  2. Fyll en vas med riktigt kallt vatten och sätt tulpanerna i vattnet, fortfarande med emballaget om. Låt buketten stå svalt någon timme på detta sätt, sedan kan du ta av emballaget.
  3. Placera tulpanerna på svalt – undvik direkt solljus.
  4. Byt vatten varannan dag, och snitta om stjälkarna varannan eller var tredje dag.
  5. Placera inte tulpanerna i närheten av någon frukt. Frukten utsöndrar etylengas som minskar livslängden på tulpanerna.

Tipsen hämtade jag från EuroFlorists blogg som ni hittar här.RSS 2.0